Αρχική // Κίνημα // Πρόσωπα // Θέσεις // Δελτία Τύπου // Επικοινωνία
   
   
 
               
Πρόσωπα
 
Διοικούσας Επιτροπή
             
Κρίς Σωφρόνης Σωφρονίου
  Πρόεδρος - Επιχειρηματίας
 
Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1970. Εντάχθηκε στο κόμμα των Φιλελευθέρων το 1988 και έγινε πρόεδρος της νεολαίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου το 1994. Το 1998 εντάχθηκε στους Ηνωμένους Δημοκράτες και διατέλεσε Πρόεδρος της νεολαίας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, μέλος της εκτελεστική γραμματείας και επίτροπος για διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων. Ήταν επίσης Εκπρόσωπος της Κύπρου στην ομάδα των φιλελευθέρων στην Ευρωβουλή.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην συνέχεια μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνές Σχέσεις στο University of Indianapolis. Στις βουλευτικές εκλογές του 2011 είχε την τιμή να τον επιλέξει ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης ως Αριστίδην υποψήφιος Βουλευτής στην επαρχία Λευκωσίας συμμετέχοντας ως Πρόεδρος της κίνησης Φιλελευθέρων Δημοκρατών. Είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητες κυρίως στο χώρο της εκπαίδευσης στην Κύπρο αλλά και στον εξωτερικό.

Διατέλεσε ιδρυτικό μέλος για δυο θητείες του Συμβούλιου Νεολαίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων της Αμερικάνικης Ακαδημίας.

     
 
 
Άλκης Νεοκλέους
  Αντιπρόεδρος - Λογιστής
Σπούδασε Λογιστικά και μετέπειτα μεταπτυχιακές σπουδές MBA στο Maastricht University Ολλανδίας. Ήταν ιδρυτικό μέλος του κόμματος των Φιλελευθέρων και μέλος της νεολαίας του κόμματος.

 

         
 
Στέλλα Σαββίδου
  Πρόεδρος Γυναίκειας Οργάνωσης
Υπήρξε Πρόεδρος της Γυναικείας οργάνωσης των Ενωμένων Δημοκρατών και μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας. Είναι επιχειρηματίας με πλούσια προσφορά στον εθελοντισμό και πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.
         
 
Δρ. Μανώλης Αλεξανδράκης
  Οικονομολόγος
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο University of Texas, Dallas. Υπήρξε Ιδρυτικό Στέλεχος του κόμματος των Φιλελευθέρων της Ελλάδος στα τέλη της δεκαετίας του 1990 μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και Τομεάρχης στα θέματα Οικοδομών και Ολυμπιακής προετοιμασίας. Από το 2004 είναι Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με ενεργό δράση στην προώθηση της Φιλελεύθερης ιδεολογίας. Διετέλεσε επικεφαλής Οικονομολόγος στο γραφείο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Και Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης το 2009.
         
 
Κούλα Ιακωβίδου Σωφρονίου
  Μέλος - Πρώην Διευθυντικό Στέλεχος Τράπεζας
Διατέλεσε Πρόεδρος της Γυναικείας Οργάνωσης του Κόμματος των Φιλελευθέρων και Δημοτική Σύμβουλος του κόμματος. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο στο West London College και είχε μια πολύχρονη καριέρα στον τραπεζικό τομέα στο Λονδίνο και στην συνέχεια στην Κύπρο.
         
 
Γιώργος Παναγίδης
  Γενικός Γραμματέας - Chartered Accountant
Σπούδασε Λογιστική στο Bristol University της Αγγλίας στο όποιο απέκτησε τον τίτλο του Chartered Accountant. Σήμερα εργάζεται σε ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ανάπτυξης γης στην Κύπρο έχοντας την θέση του Financial Controller.
         
 
Άθως Τοφαρίδης
  Μέλος - Πολιτικός Επιστήμονας
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνές Σχέσεις το Πανεπιστήμιο Reading στην Αγγλία και στην συνέχεια μεταπτυχιακές σπουδές στο Quantity Surveying. Αρθρογραφεί τακτικά σε καθημερινές εφημερίδες με διάφορες θεματολογίες.
           
 
Νατάσα Χρίστου
  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Είναι απόφοιτη του University of London με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Εργάστηκε με παιδία που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχές. Επίσης προσφέρει εθελοντική ψυχολογική στήριξη σε μαθητές και γονείς.

 
           
 
Κατερίνα Γιάνναρη
  Μέλος - Διευθυντικό Στέλεχος Εταιρείας
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Coventry University και στην συνέχεια MBA στο Exeter University. Παρέχει συμβουλευτικές εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ασχολείται με την κλασσική μουσική.

 
           
 
Ανδρέας Αγαθοκλέους
  Πρόεδρος Νεολαίας
Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο William Paterson University της Νέας Υόρκης. Είναι δραστηριοποιημένος στα θέματα της νεολαίας και της κοινωνικής προσφοράς. Είναι επιχειρηματίας.

 
           
 
Μόνικα Δημητριάδου
  Μέλος

 
           
 
Καίτη Δημητριάδου
  Μέλος
Μετά από την αποφοίτηση της από το English School σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Westminster University στο Λονδίνο και μεταπτυχιακό MBA στο Regents College του Λονδίνου. Είναι επιχειρηματίας.

 
           
 
Σύλβια Χαραλάμπους
  Μέλος
Σπούδασε δημοσιογραφία στο University of Derby και μεταπτυχιακό στο Marketing στο Manchester Metropolitan University.

 
           
 
Μάριος Αδάμου
  Μέλος - Κτηνίατρος
Σπούδασε Κτηνιατρική στη Γερμανία και εξασκεί το επάγγελμα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου Οι Φίλοι των Ζώων του κόσμου. Υπήρξε αντιπρόεδρος του συνδέσμου αποφοίτων του Grammar School Λευκωσίας και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως το Badminton.
 
           
 
Αγης Διονυσίου
  Μέλος - Πολιτικός Μηχανικός
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και στη συνέχεια εξάσκησε το επάγγελμα του στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στο Ντουπάι. Συμμετείχε σε αρκετά γνωστά projects και σήμερα ιδιωτεύει στη Λευκωσία.
 
           
 
Σάββας Αριστοδήμου
  Μέλος - Διευθυντής Τράπεζας
Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Nottingham University και με την επιστροφή του στην Κύπρο εργοδοτήθηκε από γνωστή τράπεζα στην οποία τώρα είναι διευθυντής παραρτήματος.
 
           
Μάρω Μυλωνά
  Μέλος - Στέλεχος ιδιωτικής επιχείρησης
Γεννήθηκε στην Κύπρο αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία στην οποία σπούδασε Γραμματειακές Σπουδές. Με την επιστροφή της στην Κύπρο έγινε μέλος του κόμματος των Φιλελευθέρων στο οποίο δραστηριοποιήθηκε και υπήρξε αντιπρόεδρος την γυναικείας οργάνωσης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
 
       
           
 
       
  Copyright © 2013 Liberal Democrats. All rights reserved. design by dworxstudio.com  
Για παρατηρήσεις ή προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του contact@liberalscy.org